Muut palvelut

WordPress ja WooCommerce

Toteutamme räätälöityjä WordPress plugineja ja WooCommerce laajennuksia yrityksille. Autamme, kun yrityksenne WordPress verkkosivustolle tai WooCommerce verkkokauppaan tarvitaan toiminnallisuuksia mitä niistä itsestään tai valmiista laajennusosista ei löydy.

Responsiiviset verkkosivut

Internettiä selataan nykyään eniten älypuhelimilla ja muilla mobiililaitteilla. Jos verkkosivustoasi ei ole suunniteltu mobiililaitteiden kanssa yhteensopivaksi, se karkoittaa mobiilikäyttäjät ja myös sivuston näkyvyys hakukoneissa kärsii. Esimerkiksi Google suosii hakutuloksissaan mobiililaitteille soveltuvia verkkosivuja.

Voit testata verkkosivuston mobiililaitesoveltuvuuden täällä:
https://search.google.com/test/mobile-friendly.

Voimme muokata nykyiset verkkosivunne responsiivisiksi, jolloin ne mukautuvat näytön koon mukaisesti. Näin nykyaikaisen verkkosivun vaatimukset saavutetaan nopeammin ja vähemmillä kustannuksilla kuin kokonaan uudet verkkosivut teettämällä.

Mobiilisovellukset

Toteutamme kevyitä mobiilisovelluksia iOS ja Android -alustoille. Teemme sekä natiivi- että hybridisovelluksia molemmille käyttöjärjestelmille. Varsinkin yhteen tai useampaan ulkoiseen järjestelmään integroidut mobiilisovellukset ovat erikoisalaamme.

Voimme esimerkiksi toteuttaa yrityksellenne SAP ja Salesforce integroituja mobiilisovelluksia.